De stem van een vreemde

 1. Johnson, B. (2003) When Heaven Invades Earth – A Practical Guide to a Life of Miracles. Shippensburg, PA: Destiny Image.p. 93
 2. Hanegraaff, W.J. (1998) New Age Religion and Western Culture. NY: State University of New York Press, pag 30
 3. Schucman, H. (1975) A course in Miracles (Tekstboek). CA: Foundation for Inner Peace. Pag 425
 4. Schucman, H. (1975) A course in Miracles (Tekstboek). CA: Foundation for Inner Peace. Pag 52
 5. Ankerberg, J. en Weldon, J. (1996) Encyclopedia of New Age Beliefs. Oregon: Harvest House Publishers. p. 103
 6. Young, S. (2004)  Jesus Calling. Nashville, TN: Thomas Nelson. Pag xii
 7.  https://www.bfl-vision.de/buecher/sarah-young/stellungnahme-von-elke-kamphuis-zum-andachtsbuch-von-sarah-young-ich-bin-bei-dir-366-liebesbriefe-von-jesus
 8. Greber, J.(1932) Der Verkehr mit der Geisterwelt  Zürich, A. Brunner Verlag. p 133
 9. Young, S. (2004) Jesus Calling. 1e druk, Nashville Tennessee, Thomas Nelson. P376
 10. Young, S. (2004) Jesus Calling. 1e druk, Nashville Tennessee, Thomas Nelson. p246
 11. Young, S. (2004) Jesus Calling. 1e druk, Nashville Tennessee, Thomas Nelson p203
 12. Young, S. (2004) Jesus Calling. 1e druk, Nashville Tennessee, Thomas Nelson p377
 13. Young, S. (2004) Jesus Calling. 1e druk, Nashville Tennessee, Thomas Nelson p199
 14. Young, S. (2004) Jesus Calling. 1e druk, Nashville Tennessee, Thomas Nelson.  p151
 15. Young, S. (2004) Jesus Calling. 1e druk, Nashville Tennessee, Thomas Nelson  p 228

3 reacties op “De stem van een vreemde

 1. God is de beloner van hen die Hem zoeken. Dat zoeken houdt helemaal niet in om Jezus tot God te maken maar tot het herkennen dat Jezus de gezondene en geautoriseerde zoon van God is, die het licht van de wereld is alsook de weg naar God en niet naar hemzelf.

  In de wereld van God is er helemaal geen plaats voor spiritualisme en de bijbel is ook heel duidelijk met wat er met diegenen gebeurt die sterven, zij vergaan tot stof en as en kunnen niets mee nemen in hun graf alsook niets meer denken of doen.

  Like

 2. Beste Bijbelvorsers, bedankt voor uw reactie.
  Zoals u mogelijk opmaakt uit deze website geloof ik dat Jezus wel degelijk God is. Wie God zoekt zal Hem vinden door, maar ook in Zijn Zoon Jezus. Degenen die Zijn Naam belijden zullen eeuwig leven, zelfs nadat hun lichaam is vergaan.
  Hartelijke groet

  Like

 3. Maar de Here Jezus is God , ook is Hij de zoon van God. En God alleen kan doden opwekken zoals Jezus lazarus opwekte uit de dood , mensen genezen , demonen erkende ook dat Jezus Heer is met andere woorden God is , er staat in de bijbel dat Mozes moest zeggen Ik ben , die Ik ben heeft u gestuurd. Jezus gebruikte de zelfde woorden ( IK BEN HET ). Het is een mysterie voor ons dat Jezus Zoon van God is ,maar Hij is ook de schepper van hemel en aarde , het universum, en dat zijn Geest over de wateren zweefde. er zijn vele bewijzen in de bijbel dat Jezus daadwerkelijk God zelf is, en dat maakt het geloof zo wonderbaarlijk daar kan geen enkel ander religie tegen op. Ook ik geloof dat Jezus de Christus ( gezalfde ) is en waarlijk leeft en als persoon als mens weder zal komen op de wolken als Koning en Heer. Er is maar een God en Heer en let vooral op het woord Heer dat alleen voor God staat. Er is maar een Heer en God. En hoe wonder het ook klinkt dat God zelf Jezus is en ook zoon te gelijk , dat zijn vragen die niet beantwoord worden in de bijbel, maar het gaat er juist om dat wij geloven dat Jezus Christus Heer is. Wat er in de eerste reactie word omgeschreven is hetzelfde probleem waarmee eva en adam mee te maken hadden , de leugen de geest van verwarring en wie is deze geest dan niemand anders dan satan zelf, die hoogmoedig is en god wilde zijn. En zo komen we uit op sprekers die beweren ook met de zelfde leugen dat jij en ik goden zijn en dezelfde wonderen en tekenen zullen doen als de Here Jezus en dat is exact dezelfde leugen als toen de slang tegen eva zei ,. God heeft jullie zeker wel verboden vd bomen in de hof te eten , he?
  Genesis vers 4 .’‘Dat is een leugen,’ zei de slang, ‘jullie zullen niet sterven. God zegt dat alleen omdat Hij weet dat jullie aan Hem gelijk zullen zijn als je daarvan eet. Je ogen zullen opengaan en net als God zul je het onderscheid kennen tussen goed en kwaad.’ ‘
  maar goed zoals het gezegde leert ; al is de leugen nog zo snel , de waarheid ( God ) achter haalt het wel. Met andere woorden wat satan ook allemaal beweert en hoe de bijbel is het zwaard van God en voor mij de enige waarheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s