Als Zijn schapen dwalen

Eindelijk zover! Vanaf nu is ‘als Zijn schapen dwalen‘ verkrijgbaar via de online winkel van je lokale christelijke boekhandel, of bijvoorbeeld via Bol.com.

Een paar jaar geleden woonde ik een conferentie bij die mij heeft aangezet tot het onderzoeken van voornamelijk de dingen die Bethel Church onderwijst, waarbij ik al snel uit kwam op New Age leer. Ook onderzocht ik dingen waar ik deels uit eigen ervaring mee te maken kreeg, en die mijn geloof in God ingewikkeld maakten. Enerzijds wilde ik dingen kunnen duiden, voor mijzelf. Anderzijds voelde ik mij sterk geroepen om mensen te waarschuwen. Dit onderzoeken en schrijven bleek meer tijd te kosten dan gedacht, maar inmiddels is het zover..

Het schrijven van het boek heeft mij orde gebracht in de buiten-Bijbelse chaos, en geholpen terug te gaan naar God en mijn hoop te vestigen op Hem alleen. Met het boek hoop ik de lezer tenminste tot denken aan te zetten en te gaan naar de Bijbel voor antwoorden.

Mocht de prijs van het boek een drempel vormen, stuur mij dan een berichtje via ‘over dit blog’ > ‘stuur een bericht,’ (wordt niet gepubliceerd) waarin je je naam en postadres vermeldt. Zolang mijn voorraad strekt stuur ik je dan een exemplaar toe.

Een goede leestijd gewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s