Kom

Als we gebukt gaan onder onze zonden mogen we weten dat we een pleitbezorger hebben bij de Vader, namelijk de Here Jezus. Hij is onze Hogepriester, die met Zijn eigen bloed, met Zijn eigen leven op het altaar verzoening bracht tussen jou en God de Vader. Jezus zegt tegen iedereen die tot Hem komt voor hulp: ‘wie tot Mij komt, zal Ik beslist niet uitwerpen.’ (Joh 6:37b) Je bent Hem nooit teveel. Kom daarom met je zonden, Hij wast je witter dan sneeuw. Kom met je schuld, Hij nam die volledig op Zich. Kom nu er nog een vandaag is.

Hij nodigt iedereen die vermoeid en belast is naar Hem toe te komen: of je Hem al langer kent of nog niet. Zijn juk is licht en Zijn last licht.

Misschien ken je Jezus al wel als een bijzonder Iemand, maar nog niet als jouw Redder, lees dan hier hoe je bij Hem komt.

2 reacties op “Kom

 1. ik was als een tuin, een woeste tuin , die ooit eens een tuinarchitect ontmoete.
  Deze tuinarchitect had een meesterlijk plan om die woeste tuin aan te pakken. Hij maakt een plan en schreef en tekende deze tuin op papier.
  Hij zei wel dat alles grondig moest aangepakt worden. De grond werd grondig onder handen genomen , alle stenen , onkruid , en andere ongerief haalde Hij eruit.
  langzaam maar zeker kwamen er weer contouren , contouren die zichtbaar worden van een mooie tuin.
  en in het midden maakt hij een fontein die levend water had , fris water , voor de tuin.
  er is een waarschuwing zei de architect , Het plan kan soms pijnlijk zijn , soms moeten er struiken en onkruid met wortel en al uit de grond worden verwijderd en geen stukje wortel mag achterblijven.
  Ook oude tuinmeubels moeten weg , stenen muren moeten weg en fundamenten moeten worden afgebroken om weer een nieuwe muur te bouwen met er een nieuw fundament worden aangelegd.
  langzaam maar zeker vordert de bouw van deze prachtige tuin.
  lanen worden zichtbaar , perken met prachtige bloemen , bomen die vruchten dragen en voor elk seizoen mooie vruchten. dit is mijn leven als een tuin in handen van deze architect.
  soms gaat het hard en is er al veel zichtbaar , soms zie je niets en dan weer duurt het even voor nieuwe plannen die uitgevoerd gaan worden. Maar jij hoeft het niet te doen , je hoeft alleen te geloven , dat het eens gedaan werd.
  God als architect in je leven heeft met een ieder een prachtig plan. Durven wij God als architect van het leven alles uit handen te geven aan Hem en vertrouwen wij Hem dat als Hij aan het werk gaat dit ook alles zal volbrengen totdat jij thuis komt , God kan genieten van al het werk wat Hij in jouw heeft gedaan.
  dan klinkt het in de hemel wees welkom mijn zoon / dochter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s