Rohr weerlegd

 1. http://web.archive.org/web/20210806012616/https://visie.eo.nl/artikel/2019/07/trinity-frontman-elbert-smelt-op-reis-met-god-leer-je-nieuwe-dingen/
 2. Rohr, R. (2019) The Universal Christ. Centre for Action and Contemplation, p 44 
 3. Kuipers, A.R. (2021) Als Zijn schapen dwalen. p 106

Eén gedachte over “Rohr weerlegd

 1. Dr. Doug Groothuis wat hij zegt over het kennen vd bijbel , mediteren , teksten uit het hoofd leren , onderzoeken behoren tot een bijbelgetouw gelovige…. Ik schrok dat er bandleden van Trinity dit boek hebben gelezen en deze fake waarheid als zoetekoek verslonden en dit ook als boodschap naar buiten brengen. Hilsong , Bethel music alles word ingezet door de boze om de christen weg te houden van de Here Jezus de Zoon van God, want Hij Jezus is God…. Het word duisterder om ons heen ook in de kerk zo blijkt maar weer eens en missen we het onderscheidingensvermogen in de waarheid de Bijbel en duisternis , omdat we het niet toetsen aan de waarheid en niet om leiding bidden om het te begrijpen wat er staat.
  Maar Hij die in ons woont is sterker dan hij die in de wereld is als ik het zo mag verwoorden. En dit is nog makkelijk te onderscheiden en ik denk dat het alleen maar moeilijker word in de toekomst om de leugens te doorgronden die satan op ons afstuurt of zelfs moeilijker word om tegen heilige huisjes te schoppen , omdat die zogenaamde heilige huisjes vel worden verdedigt….. Ik ben van mening dat we terug naar de bijbel moeten en deze als De Waarheid serieus moeten nemen en ons niet te vrede stellen met allerlei leer die daarop lijken zonder die eerst te toetsen aan De Waarheid.
  een brood is een brood , maar het ene brood lijkt op echt brood maar in wezen geeft hij geen voeding dan alleen een gevoel van verzadiging, en langzaam maar zeker verhonger je en ga je dood.
  Het echte brood , het levende brood wat voeding geeft aan je lichaam , ziel en geest lust men niet , maar men vergeet dat net als het Levende water leven geeft aan je ziel en geest , je ook voeding nodig hebt en dat is het woord van God de Bijbel.
  een goed en helder geschreven blog , ben er blij mee en het helpt mij om scherp te blijven

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s