Lezing Ingrid Bijl

Na meer dan 35 jaar te hebben geleefd in New Age en moderne spiritualiteit, kwam Ingrid radicaal tot geloof in Jezus Christus. Sindsdien probeert zij onder meer christenen te waarschuwen tegen de invloed van New Age in de kerk.

Op haar website schrijft ze: ‘De manier waarop mensen tegenwoordig over hun leven denken, wordt sterk beïnvloed door de New-Age en post-moderne overtuigingen. Je kunt deze overtuigingen overal lezen en horen: in tijdschriften, kranten, tv-shows, boekhandels, scholen en zelfs kerken! Het is dé manier waarop de meeste mensen tegenwoordig denken en communiceren. Dus als je niet weet waar je op moet letten, is de kans groot dat je sommige ideeën in je eigen leven en je eigen kerk zult ondersteunen.’ ‘Paulus waarschuwde ons in 1 Timotheüs, 2 Timotheüs en Titus dat valse leerstellingen Gods kerk zouden binnengaan. De bovenstaande [op haar website beschreven New Age] concepten zijn (een deel van) de valse leer die je zult vinden in de kerk, in het leven van je christelijke famiie. Blijf waakzaam. Praat erover. En bovenal: blijf dicht bij Gods Woord!’

Ingrid woont in Spanje, maar zal op vrijdag 3 februari van 20-22u haar verhaal in het Nederlandse Alpen aan den Rijn delen met wie geïnteresseerd is. Opgeven voor de lezing kan via het emailadres marcoenjelske[at]ziggo.nl.

Eén gedachte over “Lezing Ingrid Bijl

  1. je hoeft de TV maar aan te zetten en je word overspoeld met New Age en occulte zaken. Tijdschriften , kranten maar ook voor verzekeringen is het de gewoonste zaak om allerlei occulte en New Age achtige zaken aan te bieden….. Je hebt zelfs Christ Fulnis wat eigenlijk helemaal niet bestaat ook niet in de bijbel. Het word duisterder om ons heen we hebben de Heilige Geest zo hard nodig ook in het onderscheiden van die dingen ook binnen de kerk muren. Het is goed dat er mensen zijn die je erop wijzen wat New Age is en de gevaren ervan. Vaak heel duidelijk , dan weer verborgen , en dan weer heel bedekt genoemd. Mevr Meijer Joyce zei ooit eens in een toespraak en benoemde dit ook zo. Jullie zijn allemaal kleine goden , het goddelijke is in jullie. Er is maar Een God en Zijn Geest woont in ons, wij hoeven niet meer nog meer te hebben van de Heilige Geest en of nodig te hebben , je bent vervuld met Zijn Geest. En daarom kloppen sommige opwekking liederen ook niet , het mist daarom hun doel met wat er beleden en of gezongen word , en volgens mij klopt dit ook niet met de bijbel, hoe mooi sommige liederen ook mogen zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s